محصولات دنیای اپل [لوکس ترین برند دنیا] + نقد و بررسی کامل + آموزش از صفر تا صد

در این وبلاگ سعی دارم به نقد و بررسی تمامی محصولات اپل بپردازم. امیدوارم که مطالب خوبی را برای شما تولید کنم.

محصولات دنیای اپل [لوکس ترین برند دنیا] + نقد و بررسی کامل + آموزش از صفر تا صد

در این وبلاگ سعی دارم به نقد و بررسی تمامی محصولات اپل بپردازم. امیدوارم که مطالب خوبی را برای شما تولید کنم.

بایگانی
  • ۰
  • ۰

بهترین استفاده را از دستگاه فوق‌العاده خود ببرید، این نکات و ترفندهای فوق‌العاده iPad که به شما در سازماندهی برنامه‌هایتان، پخش جریانی از طریق Airplay و موارد دیگر کمک می‌کند!

 

اگر به دنبال نکات و ترفندهای جالب آی‌پد بوده‌اید تا از دستگاه فوق‌العاده‌تان نهایت استفاده را ببرید، پسر، اوه پسر، آیا ما برای شما یک خوراکی آماده کرده‌ایم! امروز ما نه یک، نه 10، بلکه 50 مورد از بهترین رازهای مورد علاقه خود را به اشتراک می گذاریم که باعث می شود iPad شما واقعاً برای شما کار کند و زندگی شما را بسیار آسان تر کند.

 

آیا باورتان می شود که 12 سال از عرضه اولین نسل آیپد در سال 2010 می گذرد؟ از آن زمان، بهترین آی‌پدها چندین تحول را پشت سر گذاشته‌اند که آن‌ها را به انعطاف‌پذیرترین و کاربردی‌ترین دستگاهی که جهان تا به حال دیده تبدیل کرده است.

 

در حالی که بهترین مک‌بوک‌ها و مک‌بوک‌ها می‌توانند زندگی کاری شما را بسیار راحت کنند و بهترین آیفون‌ها برای ارتباط ماندن در حین بیرون رفتن، عالی هستند، چیزی در مورد iPad وجود دارد که قابل شکست نیست. این لپ‌تاپ به‌اندازه یک لپ‌تاپ دست و پا گیر یا سنگین نیست، که آن را برای رفتن به تعطیلات عالی می‌کند و صفحه نمایش آن بزرگ‌تر از یک گوشی هوشمند است، به این معنی که کار با Excel یا Word آسان‌تر است.

 

اساسا، iPad در ذهن ما بسیار درخشان است! اما هر کاربر با وسعت و عمق واقعی کاری که این دستگاه نابغه می تواند انجام دهد آشنا نیست. به همین دلیل ما این لیست از جواهرات پنهان را گردآوری کرده ایم تا به شما کمک کنیم از این زیبایی کوچک نهایت استفاده را ببرید. از سازمان‌دهی برنامه‌هایتان گرفته تا آهنگ‌خوانی Siri، در اینجا 50 نکته و ترفند مورد علاقه ما برای iPad آورده شده است.

 

نقد و بررسی نسل جدید یکی از سری محصولات جذاب شرکت اپل

اولین آیپد از سوی شرکت اپل در سال 2010 به دنیا معرفی شد که توجه همگان را از همان سال اول به خود جذب کرد. در این 12 سال سری‎‌های متفاوتی از این سری محصولات معرفی شده‌اند که تغییرات زیادی نیز در آن‌ها ایجاد شده است. از انواع آی پدها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

آیپد مینی (iPad mini): آی پد مینی از سری محصولات آی پد شرکت اپل است که سایز کوچک‌تری به نسبت دیگر تبلت‌های این شرکت دارد. سایز این محصول تقریبا اندازه یک جیب است. اندازه آیپد مینی سال 2021، 8.3 اینچ است. با خرید آیپد مینی به راحتی در تمامی امکان از آن استفاده کنید.

 

آیپد ایر (iPad Air): آیپد ایر مناسب افرادی است که یک عملکرد عالی از تبلت خود به همراه قیمت مقرون به صرفه‌تر می‌خواهند. خرید آی پد ایر می‌تواند گزینه مناسبی برای دانشجویان و دانش‌آموزان باشد.

 

آیپد پرو (iPad Pro): آیپد پرو نیز قوی‌ترین تبلت شرکت اپل است که با مشخصات و عملکرد بینظیری در اختیار کاربران قرار گرفته می‌شود. البته توجه داشته باشید که این قابلیت‌ها با یک هزینه خوبی نیز همراه هستند. خرید آیپد پرو به افرادی توصیه می‌شود بهترین عملکرد را از دستگاه خود بخواهند.

 

طراحی فیزیکی آی پد نسل نهم

آیپدهای نسل نهم با تغییر کمی در ظاهر فیزیکی خود نسبت به نسل پیش ارائه شدند. این سری از تبلت‌های اپل با بدنه محکم و آلومینیومی، بسیار شبیه به مدل قبلی خود بود، به طوری که وزن این دو سری نیز چندان تفاوتی باهم ندارند. این شرکت همچنان از پورت اختصاصی خود به نام لایتنینگ (Lightning) در محصولات خود استفاده می‌کند. البته می‌توانید با خرید آیپدهای سری ششم، با استفاده از پورت USB-C، آی پد خود را شارژ نمایید. این طراحی باکیفیت از دلایل اصلی بالا بودن نسبی قیمت ipad است.

 

1. برنامه های خود را سازماندهی کنید

آیا برنامه های شما روی چندین صفحه اصلی پخش شده است؟ آنها را در پوشه هایی برای برنامه های همفکر سازماندهی کنید و می توانید آنچه را که می خواهید سریعتر پیدا کنید. حتی می‌توانید برای دسترسی سریع به موارد دلخواه، پوشه‌ها را به داک خود بکشید، به‌عنوان مثال، ما پوشه‌های Work و News را برای برنامه‌های پرکاربرد خود در اختیار داریم.

 

برای ساختن یک پوشه، کافی است روی نماد برنامه به مدت طولانی فشار دهید، روی Edit Home Screen ضربه بزنید و سپس آن را روی یک برنامه دیگر بکشید. رها کنید و پوشه خود را خواهید دید.

 

2. ببینید چه چیزی در حال اجرا است

یکی از نکات و ترفندهای مورد علاقه ما برای iPad، انگشت خود را از Dock به بالا بکشید و برنامه های اخیر خود را با تصاویر کوچک بزرگ مشاهده خواهید کرد تا شناسایی آنها آسان تر شود. می‌توانید یک برنامه را از اینجا با کشیدن انگشت به سمت بالا ببندید یا با ضربه زدن روی آن به یک برنامه بروید.

 

3. کنترل کامل را بدست آورید

از سمت راست بالای صفحه اصلی به پایین بکشید تا Control Center را نشان دهید که دارای میانبرهایی برای کارهای روزمره مانند تنظیم روشنایی و صدا، روشن و خاموش کردن بلوتوث، قفل کردن جهت صفحه و غیره است.

 

اگر دستگاه‌های خانه هوشمند دارید، می‌توانید از اینجا نیز آن‌ها را کنترل کنید. مرکز کنترل قابل تنظیم است: به تنظیمات > مرکز کنترل بروید و می توانید کنترل ها را اضافه یا حذف کنید.

 

از سمت راست بالای صفحه اصلی به پایین بکشید تا Control Center را نشان دهید که دارای میانبرهایی برای کارهای روزمره مانند تنظیم روشنایی و صدا، روشن و خاموش کردن بلوتوث، قفل کردن جهت صفحه و غیره است.

 

اگر دستگاه‌های خانه هوشمند دارید، می‌توانید از اینجا نیز آن‌ها را کنترل کنید. مرکز کنترل قابل تنظیم است: به تنظیمات > مرکز کنترل بروید و می توانید کنترل ها را اضافه یا حذف کنید.

 

8. وای فای را ساده کنید

در Settings > Wi-Fi، می‌توانید iPad خود را تنظیم کنید تا با فعال کردن گزینه Auto-Join Hotspot در پایین صفحه، به طور خودکار به Hotspot شخصی آیفون شما بپیوندد. همچنین می‌توانید اعلان‌هایی را که هنگام شناسایی شبکه بی‌سیم جدید آی‌پد ظاهر می‌شوند، در بخش Ask To Join Networks غیرفعال کنید.

 

9. گرازهای انرژی را کشف کنید

این یکی از بهترین نکات و ترفندهای آیپد برای کسانی از ماست که به انرژی آگاه هستند.

 

از Settings > Battery برای کشف سلامت باتری iPad خود و اینکه کدام برنامه ها بیشترین مصرف را دارند استفاده کنید: در اسکرین شات ما یک بازی تنها 44 درصد از مصرف باتری ما را در 24 ساعت گذشته به خود اختصاص داده است. این لیست برنامه می تواند به شما کمک کند تا برنامه هایی را که ممکن است بیش از حد درخواست کننده باشند یا برنامه هایی که در پس زمینه در حال اجرا هستند و شما از آنها اطلاعی نداشتید، شناسایی کنید.

 

10. از میانبرهای متنی استفاده کنید

 

اگر تمایل دارید بارها و بارها از همان بلوک های متن استفاده کنید، آنها را به عنوان موارد جایگزین متن در تنظیمات > عمومی > صفحه کلید تنظیم کنید. این به شما امکان می‌دهد میان‌برهایی ایجاد کنید، به‌عنوان مثال، ما یک نقطه ویرگول به دنبال آن «متاسفانه» داریم تا پاسخ‌های مؤدبانه به طرح‌های محصول را خودکار کنیم.

 

11. از ایموجی استفاده کنید

برای استفاده از ایموجی، کافی است روی کلید صورتک در پایین سمت چپ صفحه کلید روی صفحه iPad خود ضربه بزنید. برای بازگشت به حالت عادی، روی ABC ضربه بزنید. شکلک نداره؟ به Settings > General > Keyboards > Add New Keyboard رفته و Emoji را از لیست انتخاب کنید.

 

12. صفحه کلید را شناور کنید

 

صفحه‌کلید پیش‌فرض آی‌پد، به‌ویژه در حالت افقی، فضای زیادی را اشغال می‌کند. اگر ترجیح می دهید آن را کوچکتر کنید، روی نماد صفحه کلید در سمت چپ پایین صفحه کلید فشار دهید و نگه دارید و سپس انگشت خود را روی Float بکشید. اکنون صفحه‌کلید بسیار کوچک‌تر شده است و می‌توانید با کشیدن لبه پایینی آن را تغییر دهید. با دو انگشت آن را بیرون بیاورید تا به اندازه معمولی بازگردد.

 

13. پخش جریانی از طریق AirPlay

اگر یک دستگاه سازگار با AirPlay دارید - یک Apple TV، یک بلندگوی AirPlay - می توانید با ضربه زدن روی نماد AirPlay در مرکز کنترل، فیلم و موسیقی را از iPad خود پخش کنید. اگر دستگاه شما به AirPlay فعال نیست اما دارای سیستم رقیب مانند ChromeCast است، به دنبال برنامه‌ای مانند Tubio باشید که به انواع چیزها با کیفیت HD بکر پخش می‌شود.

 

14. اسکرین شات بگیرید

 

این کار در آیفون نیز کار می کند: دکمه های Home و Sleep/Wake (یا دکمه های روشن/خاموش و افزایش صدا اگر دکمه Home ندارید) را به طور همزمان فشار دهید و صدای کلیک را می شنوید. اسکرین شات به طور خودکار به کتابخانه عکس های شما اضافه می شود اما یک تصویر کوچک برای لحظه ای روی صفحه ظاهر می شود: روی آن ضربه بزنید و می توانید قبل از ذخیره یا اشتراک گذاری آن را ویرایش کنید.

 

منبع

اپل فا

https://applefa.com/product-category/ipad/

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی